Three billboards outside Ebbing, Missouri

Söndag 28 januari kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Deckare, Drama
Åldersgräns: 15 år
Längd: 1 tim 55 min
Skådespelare: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage
Regissör: Martin McDonagh

Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar Mildred Hayes saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. När andreofficer Dixon blir involverad i utredningen förvärras situationen och det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.

 

 

Breathe

Söndag 21 januari kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Biografi, Drama, Romantik
Ålder: 11 år
Tid: 1 tim 35 min

Skådespelare: Andrew Garfield, Claire Foy, Hugh Bonneville, Ed Speelers, Diana Rigg
Regissör: Andy Serkis

Begåvad, snygg och med hela sitt liv framför sig blir Robin (Andrew Garfield) plötsligt förlamad av Polio. Mot läkarnas råd tar Robins vackra fru Diana (Claire Foy) med honom hem och med kärlek och beslutsamhet inleder hon sin kamp för att Robin och andra drabbade ska få leva så normalt som möjligt. Tillsammans vägrar de bli offer för hans lidande och deras humor och livslust förändrar snart livet för andra omkring dem. BREATHE är en upplyftande och kärleksfull hyllning till mod och mänskliga möjligheter. Till djup vänskap rotad i ärlighet och förmågan att se den ljusa sidan av livet. Men främst är det en kärlekshistoria om att leva varje andetag som om det är ens sista.

Gordon och Paddy

Söndag 28 januari kl 15.00

Biljettpris 60 SEK

 

Barn, animerat

Ålder: Barntillåten
Längd: 1 tim

Svenska röster: Stellan Skarsgård, Melinda Kinnaman, Felix Herngren mfl
Regi: Linda Hambäck

En nöttjuv härjar i skogen. Kommissarie Gordon måste fånga tjuven. Sorgligt nog är han den ende polisen i hela distriktet och tvingas stå ensam i snön och vakta hålet där nötterna stulits. Han som egentligen är bäst på att lyssna, tänka och stämpla. Om han bara hade en assistent, en liten, snabb och duktig polisassistent! Då skulle de tillsammans kunna lösa fallet.

 

 

Molly's game

Söndag 4 februari kl 19.00

Biljettpris 80 kr

 
Drama

Ålder: 15 år
Tid: 2 tim 20 min
Skådespelare: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Chris O'Dowd, Joe Keery
Regissör: Aaron Sorkin

Många tror att tvåfaldigt Oscarsnominerade Jessica Chastain ska få ännu en nominering för sin starka insats i Molly’s Game. Det är den spännande, verklighetsbaserade historien om Molly Bloom, landslagsåkerskan i puckelpist som efter en svår fallolycka sadlar om till slipad pokervärdinna för filmstjärnor, sportgiganter och makthavare. Hennes hemliga, lyxiga spelverksamhet pågår tills ryska maffiamedlemmar drar till sig FBI:s uppmärksamhet. ”The Poker Princess” ende allierade är försvarsadvokaten Charlie Jaffey (Idris Elba) och den hårdaste kritikern hennes egen pappa (Kevin Costner). Molly’s Game är regisserad av Aaron Sorkin (”Vita huset”, ”Social Network”).