Det: Kapitel 2

Lördag 14 september kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Skräck, Thriller
Från: 15 år
Tid: 2 tim 50 min

Skådespelare: James McAvoy, Jessica Chaistain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone, Andy Bean, Bill Skarsgård
Regissör: Andy Muschietti

27 år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin.

Downton Abbey

Söndag 22 september kl 15.00
Söndag 22 september kl 19.00
Söndag 13 oktober      kl 19.00

Biljettpris: 80 kr

Drama
Ålder: 7 år
Längd: 2 tim

Skådespelare: Michelle Dockery, Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Imelda Staunton
Regissör: Michael Engler

Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film. Filmen fokuserar på familjen Crawley, en rik ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey på den engelska landsbygden i början av 1900-talet. Denna gång blir de överraskade av ett storslaget, kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.

 

I trygga händer

Söndag 15 september kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Drama
Ålder: 7 år
Tid: 1 tim 50 min

Skådespelare: Sandrine Kiberlain, Gilles Lellouche, Élodie Bouchez
Regissör: Jeanne Herry

Ofrivilligt barnlösa Alice har kämpat i tio år för att bli mamma. När lille Theo föds finns det äntligen en chans för Alice att adoptera honom och bygga ett liv tillsammans. Men byråkratins vägar är långa och snåriga. Kritikerrosat franskt drama om två själar på jakt efter kärlek: en kvinna som vill bli mor och ett litet barn som vill ha en familj.