Whitney
Onsdag 25 juli kl 19.00
Biljettpris 80 kr

Dokumentär, Musik
Från: 11 år
Tid: 2 tim

Regi: Kevin Macdonald

I denna den första officiella dokumentären om Whitney Houston bidrar hennes familj, vänner och samarbetspartners till ett generöst och intimt porträtt av en världsstjärna som levde ett stort, men för kort, liv. Whitney innehåller ljud- och videomaterial från hennes karriär som aldrig förut visats, och tar ett gripande och hudnära perspektiv som kommer att omdefiniera hur vi minns en av musikhistoriens största: Whitney Houston.

Hotell Transylvanien 3 - En monstersemester 

Fredag  13 juli kl 19.00 (sv tal)
Biljettpris 80 kr

PREMIÄR!

Animerat, Komedi, Familj

Ålder: 7 år
Tid: 1 tim 35 min

Regi: Genndy Tartakovsky

Det är dags för vår favorit-monsterfamilj att åka på lyxkryssning – en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar. Till en början är det frid och fröjd för familjen då de till fullo utnyttjar allt det som skeppet har att erbjuda, från monster-volleyboll till exotiska utflykter och en möjlighet att jobba på månbrännan. Men deras drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

Mamma Mia! Here we go again

Onsdag 18 juli kl 19.00 PREMIÄR!
Onsdag 1 augusti kl 19.00

Biljettpris 80 kr

 

          

Musikal

Från: Barntillåten
Tid: 1 tim 55 min

Skådespelare:  Meryl Streep, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth
Regi:  Ol Parker

Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt. Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.

 

 

 

Mission: Impossible - Fallout

Fredag 3 augusti kl 19.00      PREMIÄR!

Biljettpris 80 kr

Action, Äventyr, Thriller
Ålder: 15 år
Tid: 2 tim 25 min

Skådespelare: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Vanessa Kirby, Angela Basett, Sean Harris, Ving Rhames
Regi: Christopher McQuarrie

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. I MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT kämpar Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) tillsammans med några bekanta allierade (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) i en tävling mot tiden efter ett misslyckat uppdrag. Henry Cavill, Angela Bassett och Vanessa Kirby är också med i den dynamiska rollistan och filmskaparen Christopher McQuarrie återvänder till rodret.