Whitney
Onsdag 25 juli kl 19.00
Biljettpris 80 kr

Dokumentär, Musik
Från: 11 år
Tid: 2 tim

Regi: Kevin Macdonald

I denna den första officiella dokumentären om Whitney Houston bidrar hennes familj, vänner och samarbetspartners till ett generöst och intimt porträtt av en världsstjärna som levde ett stort, men för kort, liv. Whitney innehåller ljud- och videomaterial från hennes karriär som aldrig förut visats, och tar ett gripande och hudnära perspektiv som kommer att omdefiniera hur vi minns en av musikhistoriens största: Whitney Houston.

Hotell Transylvanien 3 - En monstersemester 

Fredag  13 juli kl 19.00 (sv tal)
Biljettpris 80 kr

PREMIÄR!

Animerat, Komedi, Familj

Ålder: ej fastställd
Tid: ej fastställd

Regi: Genndy Tartakovsky

Det är dags för vår favorit-monsterfamilj att åka på lyxkryssning – en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar. Till en början är det frid och fröjd för familjen då de till fullo utnyttjar allt det som skeppet har att erbjuda, från monster-volleyboll till exotiska utflykter och en möjlighet att jobba på månbrännan. Men deras drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Onsdag  27 juni kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Action

Ålder: 11 år
Tid: 2 tim 10 min


Skådespelare: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, James Cromwell, Toby Jones, BD Wong, Rafe Spall 
Regi: J.A. Bayona

Fyra år efter stängningen av parken Jurassic World vaknar en inaktiv vulkan till liv och hotar att utplåna allt liv på Isla Nubar. Owen och Claire återvänder till ön för att rädda de dinosaurier som lämnats kvar. Men under ytan hotar något som kan påverka hela planetens framtid. Livet hittar alltid nya vägar.

Mamma Mia! Here we go again

Onsdag 18 juli kl 19.00 PREMIÄR!
Onsdag 1 augusti kl 19.00

Biljettpris 80 kr

 

          

Musikal

Från: ej fastställd
Tid: 2 tim 5 min

Skådespelare:  Meryl Streep, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth
Regi:  Ol Parker

Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt. Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.

 

 

 

Mission: Impossible - Fallout

Fredag 3 augusti kl 19.00      PREMIÄR!

Biljettpris 80 kr

Action, Äventyr, Thriller
Ålder: ej fastställd
Tid: ej fastställd

Skådespelare: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Vanessa Kirby, Angela Basett, Sean Harris, Ving Rhames
Regi: Christopher McQuarrie

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. I MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT kämpar Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) tillsammans med några bekanta allierade (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) i en tävling mot tiden efter ett misslyckat uppdrag. Henry Cavill, Angela Bassett och Vanessa Kirby är också med i den dynamiska rollistan och filmskaparen Christopher McQuarrie återvänder till rodret.

Kärlek över haven

Onsdag 4 juli kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Drama, Romantik, Thriller

Från: 15 år
Längd: 1 tim 50 min

Skådespelare: Alicia Vikander, James McAvoy, Alexander Siddig, Celyn Jones
Regi: Wim Wenders

När James och Danielle av en slump möts på ett hotell vid franska kusten inleder de en flirtig relation som snart går över i stark förälskelse. Hon förbereder sig för det spännande djuphavsprojekt hon länge drömt om att förverkliga. Han får inte avslöja för henne att han arbetar som spion och snart ska resa iväg för att stoppa ett planerat bombdåd. Kort efter att de skilts åt tillfångatas James av jihadister i Somalia och han inser att han kanske inte kommer överleva sitt uppdrag. Danielle som är på väg tusentals meter ner under vattenytan slits mellan kärleken till James och rädslan att hans intresse för henne har svalnat, eftersom hon inte lyckas få kontakt med honom. Oscarsbelönade Alicia Vikander och James McAvoy från ”Försoning” förenas i en svindlande vackert filmad historia om passionerad kärlek som hindras av påtvingat avstånd.

Ocean´s 8

Onsdag 11 juli kl 19:00  

Biljettpris 80 kr

Komedi, Action
Ålder: Barntillåten
tid: 1 tim 50 min

Skådespelare: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna , Matt Damon, Dakota Fanning, Richard Armitage
Regi: Gary Ross 

Fem år, åtta månader och tolv dagar. Så länge har Debbie Ocean planerat sitt livs största stöt. Hon vet vad som krävs - ett team med de bästa i sin klass, med sin partner-in-crime Lou Miller i spetsen. Tillsammans rekryterar de ett gäng specialister: juveleraren Amita, gatufifflaren Constance, proffshälaren Tammy, hackern Nine Ball och modedesignern Rose. Bytet är blygsamma 150 miljoner dollar i diamanter som kommer hänga kring halsen på den världsberömda skådespelerskan Daphne Kluger vid årets största händelse - Met-galan. Planen är idiotsäker, men allt behöver gå felfritt om gänget ska lyckas komma undan med blinget. Allt inför öppen ridå.