Jurtjyrkogården

Onsdag 24 juli kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Skräck
Från: 15 år
Tid: 1 tim 40 min

Skådespelare: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette
Regissör: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer

Efter att ha flyttat från Boston till Maines landsort med sin fru Rachel och deras två barn, hittar Dr. Louis Creed en mystisk djurkyrkogård, gömd långt inne i skogen nära familjens nya hem. När en ofattbar tragedi inträffar, vänder sig Louis i sin förtvivlan till sin ovanlige granne, Jud Crandall, och sätter därmed igång en livsfarlig kedjereaktion som släpper en oändlig ondska fri, med fruktansvärda konsekvenser.

Lejonkungen  (eng tal/sv text)

Onsdag 17 juli kl 19.00   PREMIÄR!

Biljettpris 80 kr

Familjefilm, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns: 11 år
Längd: 2 tim


Skådespelare: Donald Glover, Seth Rogen, Billy Eichner, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Beyoncé
Regissör: Jon Favreau

Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror – och den tidigare arvingen till tronen – har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett udda par nyfunna vänner måste Simba nu lista ut hur han ska lyckas ta tillbaka det som rättmätigt är hans.

 

Once Upon A Time In Hollywood

OBS nytt datum:

Fredag 16 augusti kl 19.00  PREMIÄR!

Biljettpris 80 kr

Drama

Ålder: ej fastställd
Tid: ej fastställd

Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt, Dakota Fanning, Al Pacino, Timothy Olyphant, Damian Lewis
Regissör: Quentin Tarantino

Quentin Tarantinos ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD utspelar sig 1969 i Los Angeles, där allt håller på att förändras. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth navigerar genom en industri som de knappt känner igen längre. Den nionde filmen från manusförfattaren och regissören har en stor ensemble och flera historier i en hyllning till de sista ögonblicken i Hollywoods gyllene era.

Spider-Man: Far From Home

Onsdag  3 juli kl 19.00   PREMIÄR!

Biljettpris 80 kr

Action, Äventyr, Komedi

Ålder: 11 år
Tid: 2 tim 10 min


Skådespelare: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau, Zendaya
Regissör: Jon Watts

Vår vänliga superhjälte bestämmer sig för att tillsammans med sina bästa vänner Ned, MJ och resten av gänget att åka på semester i Europa. Peters plan på att lämna hjältedåden bakom sig för ett par veckor kommer på kant direkt när han motvilligt går med på att hjälpa Nick Fury att lösa mysteriet med ett antal attacker som skapar förödelse över hela kontinenten.

Rocketman

Onsdag 10 juli kl 19.00

Pris 80 kr

Biografi, Drama, Musik

Åldersgräns: 7 år
Tid: 2 tim

Skådespelare: Taron Egerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Richard Madden
Regissör: Dexter Fletcher

Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

Yesterday

Onsdag 31 juli kl 19.00

Biljettpris: 80 kr

Komedi, Musik
Ålder: Barntillåten
Längd: 1 tim 55 min

Skådespelare: Himesh Patel, Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon, Ed Sheeran
Regissör: Danny Boyle

Igår kände alla till vilka The Beatles var. Idag är det bara Jack som känner till deras låtar. Han är på väg att bli något riktigt stort. Oscarvinnande Danny Boyle ansluter sig till berömda manusförfattaren Richard Curtis för en ny komedi

 

Stockholm

Onsdag 7 augusti kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Drama, Komedi, Crime
Ålder: 11 år
Tid: 1 tim 35 min

Skådespelare: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Shanti Roney, Christopher Heyerdahl, Gustaf Hammarsten, Mark Strong, Bea Santos, Thorbjørn Harr
Regissör: Robert Budreau

Alla känner till bankrånet som gav upphov till begreppet Stockholmssyndromet - att gisslan litade mer på rånarna än på myndigheter och polis. Den svarta dramakomedin Stockholm är inspirerad av gisslanhistorien som skakade världen. Lars Nyström stegar in på Kreditbanken i yvig peruk och cowboyhatt, drar vapen och skickar ut alla utom kassörskorna Bianca och Klara. Hans plan är att få loss en miljon dollar, begära ut sin kumpan Gunnar Sörensson ur fängelset och dra iväg i en flyktbil av samma märke som Steve McQueen körde i Bullitt. För ingen kan väl neka en något när man erbjuder gisslan i utbyte? Men snart sitter en alltmer hysterisk Lars i telefon med den motsträvige Olof Palme, en till gisslan dyker upp att hålla reda på och allehanda bisarra lögner sprids i medierna. Bianca börjar inse att Lars är mer pålitlig än deras förmodade räddare. Frågan är hur de alla säkert ska kunna lämna banken…

Men in Black: International

Onsdag 26 juni kl 19.00

Biljettpris 80 kr

 
Komedi, Sci-Fi, Action

Ålder: 11 år
Tid: 1 tim 55 min


Skådespelare: Chris Hemsworth, Liam Neeson, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson
Regissör: F. Gary Gray

Men in Black har alltid skyddat världen från universums avskum. I detta nya äventyr ställs dom inför det största hotet hittills: en mullvad inom Men in Black organisationen.